avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am 20 de ani si am lasat gravida o minora de 14 ani
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am 20 de ani si am lasat gravida o minora de 14 ani

am 20 de anii am lasat gravida o minora de 14 ani parinti stiu nu au nimik impotriva nostra ai mei nici ai iei fata ieste mutata la mine ce pot pati pot face puscarie daca parinti si fata nu dau decraratie impotriva mea {pot trece copilu pe mine? si ce pot pati? va rog ajutatima nu stiu ce sa fac????:( #-o
Ultima modificare: Marți, 9 Decembrie 2014
bossssssss, utilizator
Este problema lor daca isi inchid sau nu viata.
Este o chestiune de ordin privat.
Asa cum multe femei se casatoresc la 20 de ani si in cativa ani divorteaza tot asa se poate sustine ca nimeni nu stie in mod cert ceea ce ii rezerva viata.
Daca se casatoresc poate dura pe viata mariajul lor tot la fel cum pot ajunge la divort dupa multi ani.
Fiind o loterie orice discutie bazata pe ceva cert este exclus intrucat a considera altfel ar insemna ca omul sa isi cunoasca viitorul dinainte si sa se orienteze pentru a evita ceea ce ar urma...

Sub aspectul legii varsta stabilita de lege trebuie cenzurata sub aspect constitutional.
Legiuitorul a ridicat pragul de varsta si desi se poate face asa ceva prin lege nu inseamna ca este neaparat constitutional.

Daca a ramas insarcinata nimeni in afara de cea insarcinata nu are dreptul de a stabili sa elimine copilul daca acesta se poate naste sanatos.
Parintii nu au dreptul de a decide pentru ca minora nu este nici ovina si nici porcina...
Este o persoana, un om, care are drepturi...

Daca natural o persoana poate ramane insarcinata inseamna ca poate naste...si asa a fost creat omul...
Ceea ce este relevant , este faptul daca poate tine sau nu sarcina...

Daca intre minora si majorul nostru exista o relatie deosebita ar fi si inuman sa fie mutilata tanara mamica prin pierderea copilului ca rod a dragostei lor.
Ultima modificare: Vineri, 12 Decembrie 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
salut vreau sa stiu si eu
daca intru in puscarie daca am intretinut un act sexual cu o minora de 13 ani si eu am 23. si a ramas insarcinata cu mine. si afla politia am sanse sa intru in puscarie. daca parinti sunt deacord si ai mei si ai iei si ea e deacord sal pastram copilu. politia ma poate baga la puscarie daca am facut act sexuala ea are 13 ani si eu 23 ce mi se poate intampla va multimesc frumos
Exista mai multe circumstante in raport de care se face individualizarea pedepsei (educatia, mediul social, religia etc.).
Daca politia se sesizeaza vi se va face dosar penal pentru fapta de Act sexual cu un minor. Toata discutia de mai sus vi se aplica si dvs.
Trebuie doar sa vedeti daca va incadrati pe varianta agravata de la alin. 2 al art. 220 C.pen., in functie de varsta fetei, daca avea sau nu cei 13 ani impliniti.

Daniel1999 a scris:

salut vreau sa stiu si eu
daca intru in puscarie daca am intretinut un act sexual cu o minora de 13 ani si eu am 23. si a ramas insarcinata cu mine. si afla politia am sanse sa intru in puscarie. daca parinti sunt deacord si ai mei si ai iei si ea e deacord sal pastram copilu. politia ma poate baga la puscarie daca am facut act sexuala ea are 13 ani si eu 23 ce mi se poate intampla va multimesc frumos

Nu mai vorbim de varsta de 13 ani, ci de 14 ani, de prin 2020. Agravata a fost modificata sub aspectul varstei.
Incercati sa va angajati avocat bun și puteți scapa de închisoare.
Nu va fi ușor dar sunt șanse la suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relație cu minora Vio483 Vio483 Salut , am o relație cu o fată de 15 ani care urmează să facă 16 ani in februarie , eu am 20 de ani. Părinții ei nu sunt de acord cu relația noastră, ... (vezi toată discuția)
Ce pot face? Necunoscut030720 Necunoscut030720 Bună!Am 15 ani și iubitul meu are 22 de ani , și aș dorii să știu dacă mă pot căsători la 15 ani cu el,mama este deacord (defapt ar vrea sa scape de ... (vezi toată discuția)
Minora insarcinata alexandrapopovixar alexandrapopovixar Buna ziua, am o prietena in varsta de 14 ani si este insarcinata. Ea locuieste cu tatal copilului si se inteleg de minune, ba chiar cand ea va inplini varsta ... (vezi toată discuția)