avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort in lipsa sotiei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort in lipsa sotiei

Buna seara !
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns :( ...sotia m-a parasit si e plecata la munca in afara de 4 ani ; am ramas singur si imi cresc baietelul , as vrea sa intentez divortul . Cum este mai usor , la tribunal ? sau se poate la notar , la primarie ? Mentionez ca nu avem bunuri comune , iar ea este plecata si acum din tara .... pot divorta in lipsa ei ? Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:16, 10 Decembrie 2014
Doar judecatorul va poate divorta.

Notarul nu poate decat daca vine si ea la notar.
La notar trebuie sa se prezinte ambii soti.
Puteti divorta in lipsa ei la judecatorie, insa trebuie s-o citati in strainatate. Procesul e de durata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de sotia din strainatate lacyka1969 lacyka1969 buna.doresc sa mentionez faptul ca am intentat divort cu acordul partilor.sotia fiind la lucru in germania in 12august cand a fost in tara a fost la un notar ... (vezi toată discuția)
Divort Vasilica-Irina Vasilica-Irina Buna ziua va rog sa ma ajutati si pe mine cu sfaturi sunt maritata in deva dar am parasit domiciliu am plecat mi-am refacut viata cu alt barbat am ramas ... (vezi toată discuția)
Divort fara copi Alinuta Cosmi Alinuta Cosmi Buna ziua as avea si eu cateva intrebari despre divort.Sunt casatorita din anul 2014 durata casniciei mele a fost doar de un an pana in 2015 cand sotul ma ... (vezi toată discuția)