avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot circula cu dovada talon in UE
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot circula cu dovada talon in UE

trebuie sa plec din tara si talonul apare greu.pot iesi si circula in ungaria cu aceea dovada?
Cel mai recent răspuns: Istvan Mihaly , Consultant asigurari 08:45, 10 Decembrie 2014
Din pacate nu. Cei de la vama daca verifica actele masinii va intorc din drum. In Uniunea Europeana trebuie sa detii un act de identitate al masinii conforma cu cerintele UE.
dar cu procura sau contract de comodat cum e acum.si unde se poate face.mersi
Contractul de comodat se refera la dreptul de folosinta a masinii: cine circula si in ce conditii ... etc. Procura la fel. Ambele au la baza Certificatul de Inmatriculare (talonul masinii). Fara acest act nu puteti iesi din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot iesi din tara cu masina fara contract de comodat sau procura? CFlorin1 CFlorin1 Buna ziua. As dori sa plec la Roma saptamana aceasta. Masina nu este a mea, ci a unui prieten, pot iesi din tara fara procura sau contract de comodat? (vezi toată discuția)
Scos masina din tara cu fiul proprietarului in scaunul din dreapta chevyhotrod56 chevyhotrod56 Buna ziua! Am o nelamurire despre care am auzit pareri impartite si anume, vreau sa plec cu un prieten in Bulgaria intr-o vacanta scurta de cateva zile. Am ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara, cu autoturismul inscris pe vechiul proprietar cvs cvs Buna ziua, Se poate iesi din tara, in UE, cu autoturismul cumparat recent (second hand inscris in tara), fara sa fie trecuta pe numele meu in talon si fara ... (vezi toată discuția)