avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Recuperare cheltuieli de judecata de primaria sector 5
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Recuperare cheltuieli de judecata de primaria sector 5

Am de recuparat cheltuieli de judecata de la primarie si imi spun ca nu au bani. Se poate ca acei bani sa fie folositi pentru achitarea de impozite pe cladire, in cadrul aceleiasi primarii ?
Cel mai recent răspuns: Bratianu , utilizator 08:40, 11 Decembrie 2014
Am ales gresit sectiunea sau sa inteleg ca nu exista solutie ?Bratianu a scris:

Am de recuparat cheltuieli de judecata de la primarie si imi spun ca nu au bani. Se poate ca acei bani sa fie folositi pentru achitarea de impozite pe cladire, in cadrul aceleiasi primarii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe persoana juridica ion77 ion77 Va deranjez si eu cu o intrebare : am o cladire pe persoana fizica ,aceasta cladire a fost folosita si spatiu comercial candva [magazin mixt ] cladirea nu a ... (vezi toată discuția)
Sentinta irevocabila, mai este cale de atac? psorinp psorinp Am o sentinta civila favorabila de la Judecatorie in urma unei actiuni civile in constatare formulata ca urmare a unei vanzari cumparari a unui autoturism care ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil Doina02 Doina02 O societate comerciala a cumparat la licitatie de la Directia Finantelor Publice un imobil (parter + etaj) si o suprafata aferenta de 300 mp teren. In ... (vezi toată discuția)