avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contestatie executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contestatie executare silita

am primit azi o executare silita cistigata in istanta la trei procese verbale de rovineta pe care nu le detin si nici nu l-eam vazut pina acum nici macar la primarie nu sint.Ele cica ar fi fost afisate pe usa cu un martor al lor ca eu stand la bloc nu erau vecini acasa .Cum pot proceda sa intru in posesia lor si sa dau in judecata compania intrerupind executarea silita care a fost cistigata de executorul judecatoresc? mentionez ca nici in actele trimise de acesta nu figureaza ce cuprind aceste procese verbale si nici copiile lor, nici dovezi.
Ultima modificare: Joi, 11 Decembrie 2014
bazna, utilizator
Cel mai recent răspuns: bazna , utilizator 21:57, 13 Decembrie 2014
Solicitati oficial autoritatii emitente sa va comunice PV
termenul de comunicare am inteles ca dureaza aproape o luna pot sa pun pe rol aceste procese verbale doar seriile si nr ?

termenul de comunicare am inteles ca dureaza aproape o luna pot sa pun pe rol aceste procese verbale doar seriile si nr ? Cum fac contestatia la executare fara aceste procese verbale?

Ultima modificare: Joi, 11 Decembrie 2014
bazna, utilizator
bazna a scris:

termenul de comunicare am inteles ca dureaza aproape o luna pot sa pun pe rol aceste procese verbale doar seriile si nr ? Cum fac contestatia la executare fara aceste procese verbale?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare 3 amenzi lipsa roviniete aplicate in aceeasi zi bazna bazna Buna ziua. am o intrebare si anume. Am primit de la trinalul prahova o instiintare de executare silita pentru trei procese verbale de contraventie pentru ... (vezi toată discuția)
Amenzi preluate de primarie de la afp cu pv de contraventie lipsa amelyah amelyah Buna seara! Pe la inceputul anului 2007 s-au predat de la Administratia Finantelor Publice catre primarii spre incasare amenzile de la lg 61 si alte tipuri. ... (vezi toată discuția)
Care este procedura? geanina.valean geanina.valean Buna ziua, Suntem o primarie de comuna si se confruntam cu urmatoarea problema legat de taxe si impozite: - primim frecvent de la organe ale Politiei ... (vezi toată discuția)