avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale AGA ordinara sau extraordinara?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

AGA ordinara sau extraordinara?

Daca intr-o hotarare AGA sunt puncte de aprobat care sunt unele de competenta aga ordinara si altele de competenta aga extraordinara, se poate face o singura aga extraordinara, cu toate subiectele?
Cel mai recent răspuns: Mariana Lazar , Avocat 21:00, 12 Decembrie 2014
evident ca nu puteti sa le contopiti intr-o singura adunare, va trebui sa convocati adunare ordinara pentru problemele care sunt de competenta adunarii generale ordinare, si respectiv veti convoca adunare extraordinara pentru restul de probleme

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administartorii pot fi revocati numai de adunarea generala ordinara ? arlandh arlandh Sunt actionar la un SA si am solicitat CA convocarea adunarii generale extraordinare avand ca ordine de zi revocare administratori, revocare cenzori, alegere ... (vezi toată discuția)
Nr convocari ordinare si extraordinare intr-un an calendaristic casanova casanova Am studiat legea 31 - legea societatilor comerciale si nefiind de profesie juridica nu stiu a interpreta cutuma . Cu oazia aprobarii situatiilor financiare ... (vezi toată discuția)
Retragere administratori apetra apetra In cazul unui SA cu obligatia de a avea 3 administratori, s-a convocat AGA pentru ca 2 dintre acestia se retrag si vor fi inlocuiti cu alti 2. Exista niste ... (vezi toată discuția)