Definitia din Codul Civil o cunosc destul de bine, dar nu este raspunsul la ce am intrebat.
p.s.
Incercati sa evitati raspunsurile offtopic sau care nu aduc niciun plus de valoare discutiei , astfel incat acestea sa nu fie sterse de catre moderatori sau administratorii acestui forum.
Domnu consilier juridic, nu trebuie nici o lege care sa-mi zica daca am voie sau nu sa verific telefonul de firma care este dat angajatului ca acesta sa-si poata face munca in cele mai bune conditii. De proprietatea firmei ati auzit? aia imi da dreptul sa verific telefonul,calculatorul, pe ce site-uri intra si etc. daca munceste ptr. firma sau ptr. el personal sau altul pe banii firmei.
Angajatul nu este proprietatea dvs , daca nu ati auzit de asta. Iar ceea ce sustineti dvs trebuie sa aiba un suport legal si nu pe premisa ca asa vrea patronul ca este proprietatea lui.
:closedtopic:
Aici discutam despre aparatura firmei nu despre angajat. Este logic ca nu este proprietatea patronului. despre dreptul la proprietate si a face ce vrea cu acesta ati auzit? Va mai intreb inca o data, daca vrea patronul sa intre in biroul care mi-a fost incredintat in firma lui, in cladirea lui nu are dreptul ptr. ca asa ii zic eu, ca nu vreau sa intru si ii trebuie mandat de la judecator/procuror ptr. a intra intr-o camera din cladire? este exact acelasi lucru ca cel cu telefonul sau laptop-ul. Sau daca este masina firmei, aptronul/administratorul nu are voie sa verifice masina sau gps-ul de pe acesta, unde a mers, cum arata masina inauntru,etc. ptr. ca asa vrea angajatul ?