avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Factura Telecom neplatita
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Factura Telecom neplatita

Buna seara, doresc sa stiu ce se poate intampla daca nu mai platesc factura la o cartela telekom 5000. Este pe numele lui tata iar parintii sunt despartiti de mai mult de 1 an. Mentionez ca nu sunt divortati (inca) iar tata a fost la mama in casa (ginere). Cartela este la mine dar nu o mai folosesc. Mai are vreo 6 luni pana expira dar nu mai imi pot permite sa o platesc. Am vorbit cu tata dar nu vrea sub nici o forma sa o plateasca. A zis ca e la mine, eu sa o platesc. Am vrut sa i-o dau dar el nu a vrut-o. Am vorbit cu cei de la telekom si au zis k cel care are CNP-ul raspunde. Vreau sa stiu daca eu sa oricine altcineva din familie in afara de el poate pati ceva.


Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:53, 12 Decembrie 2014
Daca nu exista falsuri si inselaciuni nu se intampla nimic.
Doar ca daca se datoreaza bani firma are dreptul sa ii recupereze.
Pai dupa ce trec mai multe luni, o sa datoreze ceva bani.
Cum adica "firma are dreptul sa ii recupereze"? De la mine?
De la cine ii datoreaza.
Asta inseamna ca pot sta linistit.

Va multumesc mult domnule avocat.
Daca nubati semnat nimic cu ei e normal sa stati linistit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa imi recuperez bani de la o firma ivand ivand prin ce mijloace pot sa imi recuperez bani de la o firma?am vrut sa plec in germania la lucru,am facut cu firma Y un precontract si am platit o taxa de 250 ... (vezi toată discuția)
Abuz telekom DavidCyp DavidCyp Acum cateva luni (23 decembrie 2015) am fost la un Telekom, si eram interesat sa cumpar un telefon. Doamna de acolo mi-a zis ca ma costa 50 de lei, si ca apoi ... (vezi toată discuția)
Va rog o parere - teapa de 30 de euro kenno18 kenno18 Sa o spun direct. Eu am 13 ani si jucam un joc si am dat o teapa. :( Nu ma gandeam ca va fi atat de serios. Dar am vorbit cu respectivul si i-am dat o teapa de ... (vezi toată discuția)