avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violare de domiciliu si furt?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violare de domiciliu si furt?

buna seara si imi cer scuze ca va deranjez am urmatoarea problema,am fost intr-o seara la domiciliul unui alt prieten de al nostru am strigat la el l-am sunat pe telefon am patruns in curtea lui(ce-i drept fara voia lui)si am luat un animal care oricum era al meu,el dupa exact mai bine de 48 ore ne-a amenintat ca se duce la politie ca ii lipseste si alte bunuri din curte pe care noi sub nicio forma nu le-am sustras si ca se duce la politie daca nu ii dam anumite foloase banesti(mita) sau sa ii punem la loc acele bunuri pe care noi oricum nu le sustrasem din propietatea lui,in acest caz ce riscam?Va multumesc frumos
Puteti fi acuzat de furt calificat prin violare de domiciliu(art.229 alin.2 lit.b. C.P.) pedeapsa este de la 2 la 7 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat viorelv viorelv Diferenta dintre furt calificat prin escaladarea gard si furt calificat prin violare de domiciliu , va rog sa-mi spuneti care este diferenta! (vezi toată discuția)
Cum poate fi pedepsit furtul? ioanaflorinaflorea ioanaflorinaflorea buna seara! as dori si eu raspunsul la o intrebare..Cum poate fi pedepsit un individ care patrunde in locuinta si isi insuseste bunuri care nu ii apartin si ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere penala pneuros pneuros Am fost reclamat pentru amenintare cu pistolul unor individ care imi cosea iarba pe terenul meu proprietate personala , unul a depus plangere iar ceilalti ... (vezi toată discuția)