Buna ziua! Am depus actele pentru cetatenie romana prin casatorie pe 10 septembrie 2012. Sunt casatorita legal de 6 ani si 4 luni. Am primit o scrisoare de la Bucuresti sa mai prezint un act precum ca am rude pana in gradul 3 care au fost nascute pe teritoriul Romaniei Nu am de unde sa iau un asemenea act pentru ca teritoriul unde sunt nascuta nu a apartinut Romaniei. Mentionez ca actele au fost depuse prin art.8. Baiatul care mi-a verificat actele banuiesc ca a incurcat incadrarea dosarului meu. si l-a pus la art. 11. Am sunat de nenumarate ori si mi-au zis ca actele sunt in regula ca sa am acum aceasta lovitura. Va rog un sfat ce pot sa fac?
Caz complicat!
adidatcu
Buna ziua!
Urmeaza sa ma casatoresc cu un baiat care are cetatenie americana de 20 de ani de zile si acum locuieste in America. El s-a nascut in Romania si a ... (vezi toată discuția)
Cetatenia romana!
taniusa732
Buna ziua! Am depus actele pentru cetatenie romana pe 10 septembrie 2012. Sunt casatorita cu cetatean roman, Ma aflu pe teritoriul Romaniei legal de 6 ani , ... (vezi toată discuția)