avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cai de atac intr-un proces civil avand ca obiect ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cai de atac intr-un proces civil avand ca obiect plangere contraventionala

care sunt caile de atac al unui proces civil? (anulare amenda contraventionala)
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 12:00, 14 Decembrie 2014
apel
Dacă plângerea a fost introdusă pe rolul instanței înainte de 15 februarie 2013, atunci calea de atac este recursul. Dacă plângerea a fost introdusă pe rolul instanței după data de 15 februarie 2013, atunci calea de atac este numai apelul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie pv legea 61 florinjalaboi florinjalaboi Am facut o contestatie la un pv pe legea 61si am pierdut la judecatorie!mai pot face recurs in alta parte?Si inca o problema ,cei de la finante publice mi-au ... (vezi toată discuția)
Mai pot sa atac o hotarare definitiva? mariazet45 mariazet45 Anul trecut am avut un proces pe rol .o amenda de circulatie .considerand ca nu sant vinovata am deschis actiune in tribunal.Actiunea a fost respinsa ca ... (vezi toată discuția)
Cuantumul taxei de timbru pentru exercitarea unui recurs puyubzn puyubzn Buna ziua. Am actionat in instanta politia pt. suspendarea permisului de conducere din cauza neacordarii de prioritate la trecerea de pietoni. In cele din urma ... (vezi toată discuția)