avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Accident in care vinovatul nu semneaza procesul verbal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Accident in care vinovatul nu semneaza procesul verbal

Am avut un accident, in care vinovatul mi-a distrus masina total. Politia de la fata locului a constatat dupa declaratia noastra ca el este vinovat. El a refuzat sa semneze procesul verbal si a depus o plangere inpotriva politiei. Eu am fost chemat ca martor pentru politie. El a depus din nou contestatie la judecatorie, el declarand exact invers de ce a declarat la fata locului, in fapt el a mintit. Eu acuma sunt chemat ca intervenient fortat si trebuie sa duc o copie dupa RCA-ul meu.
Ce este de facut? Cum se procedeaza? Exista sanse sa se intoarca procesuul inpotriva mea?
Cel mai recent răspuns: SolomonRi , utilizator 09:55, 14 Decembrie 2014
este posibil orice..sa faceti intampinare in care sa sustineti acelasi lucru cu politia,dar cred ca nu are sanse,..
Inteleg dar el acuma sustine ca am fost eu de vina, ca am intrat eu pe contrasens nu el...Imi trebuie avocat?

Oare am nevoie de un avocat si de martorii?

Ultima modificare: Luni, 15 Decembrie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie judecatorie actiune in regres Sergiukz Sergiukz Buna ziua, in cursul zilei de azi am primit un plic cu citatie in tribunal. Sunt in calitate de intervenient si am obligatia ca in 25 de zile sub sanctiunea ... (vezi toată discuția)
Citatie in calitate de intervenient fortat ContSters236702 ContSters236702 Buna ziua. Fiica mea a provocat un accident (a trecut pe rosu), i-a produs daune masinii lovite, fara victime, intelegere amiabila. Conducatorul auto lovite ... (vezi toată discuția)
Intravenient fortat si model indrumare Mihai01 Mihai01 Buna ziua! In urma cu 3 luni am provocat un accident auto fara victime (eu fiind soferul vinovat). Zilele acestea am primit o citatie prin care sunt chemat la ... (vezi toată discuția)