avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Regularizare CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Regularizare CASS

Buna ziua,

De curand am primit de la ANAF formularul 250, privind regularizarea pentru anul 2013. Aceasta decizie de impunere nu include si regularizarea CASS pentru perioada respectiva, anul 2013.
Cei de la ANAF sector 1 mi-au spus ca nu au inca programul disponibil pentru CASS si ca as putea sa-mi fac calculul singur si sa depun contributia respectiva la casierie fara sa astept documentul lor.
Exista riscul unor penalizari in cazul in care fac plata dupa primirea documentului ANAF ?
Ce experienta aveti in acest sens ?

Cu multumiri, Daniel Manciu
Cel mai recent răspuns: Cabinet Expert Contabil , Contabil 14:56, 14 Decembrie 2014
Pe anul 2013 ati platit deja conform deciziei de impunere pe anul 2013 deci nu ar trebui sa platiti penalizari.Cred ca ar trebui sa calculati si dvs , dar sa asteptati decizia de la ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass pentru pfa hmcs2004 hmcs2004 Am un PFA pentru activitati economice Am depus pentru anul 2013, Declaratia 200 si pentru acest an, Declaratia 220 Fiscul a trimis decizie de impunere doar ... (vezi toată discuția)
Suspendarea activitatii pfa suspenda si contributiile la casa de asig.soc. de sanatate? lazarescu_irinel lazarescu_irinel Am doar un PFA din 01.10.2009 si este singurul meu venit. In anul 2009 am avut pierdere fiscala de 1250 lei. Am un Necaz cu CASS care este 5,5% din Venitul ... (vezi toată discuția)
Plata cass? Cristi2015 Cristi2015 Urmatoarea situatie: PFA infiintat in 2011. Nu mai lucrez pe nicaieri. Pe 2011 si 2012 am completat la Casa de Sanatate acele formulare pentru plata ... (vezi toată discuția)