avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... La divort sotia cere test de paternitate pentru a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

La divort sotia cere test de paternitate pentru a demonstra ca nu este copilul meu, dar cere totodata si pensie alimentara

Buna ziua, vin cu rugamintea de a-mi da un sfat pentru ca eu nu mai inteleg nimic: 1. Sunt casatorit de mai multi ani,avind un copil de 3 ani, iar sotia dupa ce a plecat in Italia a deschis divort. Cere test de paternitate la IML. (care ma cost 900 lei) pentru a demonstra ca nu sunt tatal biologic al copilului, dar in acelasi timp cere sa-i platesc pensie alimentara.
2. Avocatul care m-a reprezentat pe mine la un proces in legatura cu un pamint o reprezinta pe sotie in procesul de divort. Este etic profesional?
Ajutati-ma si dati-mi un sfat pentu ca eu nu mai stiu ce sa fac. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ipj , utilizator 21:29, 16 Decembrie 2014
Sunt obligat sa platesc ptr ca testul a fost cerut de instanta de judecata. Am si eu avocat dar ............
Ajutati-ma cu un sfat ptr punctul 2 . Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt divortat si platesc pentru alimentara pentru cei doi copii. ... mausel25 mausel25 Sunt divortat si platesc pentru alimentara pentru cei doi copii. In urma unui test ADN am descoperit ca nu sunt tatal biologic al unuia dintre ei. Desi platesc ... (vezi toată discuția)
Ajutor nu-i copilul meu floteada floteada Buna ziua, Sunt in divort. Impreuna cu sotia mea avem doua fetite .Una de patru ani si cealalta de 9 luni. Datorita comportamentului bizar pe care ea il are, ... (vezi toată discuția)