Buna, ziua, problema mea este urmatoarea: lucrez ca inginer retele electrice din 2006, in 2010 am beneficiat de concediu de risc maternal apoi concediu de maternitate, avand 2 sarcini consecutive, am revenit la firma pe 01.07.2014, pe aceeasi functie dar atributii total diferite de ce faceam inainte. Mentionez ca angajatorul a fost extrem de deranjat de concediul meu de risc maternal si imi cerea sa vin la lucru, ulterior am avut conflict cu el ajungand pana la tribunal cu citatie pentru ca din acel moment al intrarii in conc de risc timp de 12 luni nu mi-a dat lunar suma cuvenita ca salariat, banii provenind de la stat, am fost nevoita sa apelez la un avocat. Am precizat acest episod ca sa intelegeti motivul evident pentru care pe data de 12.12.2014 mi-a cerut "incetarea colaborarii" si mi-a oferit 3 salarii compensatorii, pe motiv ca de la anul firma isi restructureaza personalul. Dar asta este contrar faptelor: firma va finaliza la sfarsitul anului un corp nou de cladire cu 6 birouri la cheie, este foarte mult de lucu, are nevoie de angajati, vreau sa zic ca firma merge pe plus.
Doresc sa stiu daca imi dau demisia mai beneficiez de ajutor de somaj? Si daca nu accept sa imi dau demisia, pentru ca nu vreau sa o fac pana imi gasesc alt loc de munca avand copii mici de intretinut, poate angajatorul sa abuzeze cumva sa imi desfaca contractul? Ce variante sunt sa plec cu somaj ?
Multumesc anticipat si va rog raspunsuri urgente pentru ca ma astept de la patron la amenintari de ordin psihic si financiar...de genul, nu te mai angajezi nicaieri, nu iti mai dau salar, etc...asa a mai procedat cu un angajat.
Concediere sau demisie
cbb1987
Am o problema la locul de munca. M-am angajat in data de 23.12.2013 la o firma de securitate, ca operator dispecer centru alarma. Dupa 5 luni, mi se reproseaza ... (vezi toată discuția)