avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere punct de lucru !!!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere punct de lucru !!!

Buna ziua,
Am o problema: trebuie sa inchid un punct de lucru si nu gasesc certificatul constatator de la deschiderea punctului. Imi elibereaza altul cei de la ORC????
Dupa obtinerea certificatului de mentiuni de inchidere ,trebuie sa mai depun ceva si la ANAF???
Multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: alla1975 , utilizator 15:51, 15 Decembrie 2014
ORC elibereaza duplicate ale certif.constatoare care este declarat pierdut. Procedura este sa dati anunt la un ziar in care specificati ca ati specificat certif.constatator al firmei ......avand J ...., CUI........, pt.punctul de lucru situat in ..........si sa depuneti la ORC o cerere si o copie a ziarului in care a aparut anuntul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat constatator punct de lucru nicu_luciana nicu_luciana Am ratacit sau pierdut cerificatele constatatoare a doua puncte de lucru, stie cineva ce se intampla in cazul acesta? Mentionez ca cele doua puncte de lucru ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru secundar iclaudia19 iclaudia19 buna seara, ce acte imi trebuie la registru comertului pentru a inchide un punct de lucru secundar? la administratia financiara trebuie sa mai depun ceva? (vezi toată discuția)
Certificat constatator autorizare activitati Secelean.A Secelean.A Buna ziua, pentru inchiderea prin lichidare a firmei este nevoie de depunerea in dosar a Certificat constatator autorizare activitati de la infiintarea firmei. ... (vezi toată discuția)