avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Inregistrare copii la scoala
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Inregistrare copii la scoala

Buna ziua,
Un parinte aflat in conflict personal cu invatatoarea a inceput, fara acordul celorlalti parinti, sa faca inregistrari ale orelor la clasa, atat audio, cat s video.
Pentru aceasta, fie utilizeaza propriul copil (punandu-i, de exemplu, un ceas cu dispozitiv de filmare, dar care e purtat ridicol de copil, peste maneca hainei), fie plasand diverse sisteme de inregistrare prin clasa, incercand astfel sa convinga ceilalti parinti ca invatatoarea trebuie schimbata.
Noi, ceilalti parinti, ne simtim lezati de acest lucru, nu suntem de acord cu faptul ca ne sunt inregistrati copiii fara acordul nostru si de aceea, va intrebam:
1. Este legal ce face parintele respectiv ?
2. Daca nu este legal, ce cai avem pentru a stopa aceste practici ?
Va multumesc
De unde stiti ca filmeaza? Stie educatorul, directorul institutiei? Ce zice Regulamentul institutiei de invatamant?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înregistrarea video într-o unitate de învățământ - legală sau nu sunsray sunsray Bună ziua, Doresc să vă adresez următoarele întrebări de interes comun pentru multe persoane aflate în nevoia de a rezolva un conflict prin ... (vezi toată discuția)
încurajarea săvârșirii de infracțiuni de către polițist dietmarkrutsch dietmarkrutsch În noiembrie 2018, deci anul trecut, acum fiind martie 2019, am depus o plângere penală la un post de poliție pentru săvârșirea infracțiunii de violare ... (vezi toată discuția)
Hartuire, discriminare vip2you17 vip2you17 Buna ziua de ceva timp sunt cu o viitoare nevasta si 2 copiii fiind divortata sora ei mai mare locuieste in alt bloc dar tot aproape de ea, si viitoarea ... (vezi toată discuția)