avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Contract de colaborare pe baza de comision
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Contract de colaborare pe baza de comision

Buna ziua,

Un ONG poate încheia cu diverse persoane fizice contracte de colaborare prin care sa se specifice ca daca persoanele respective obtin sponsorizari pentru ONG li se poate plati un procent din suma pe care au atras-o? Daca da unde pot gasi cadrul legal pentru acest tip de contract?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:37, 5 Ianuarie 2015
este la latitudinea ONG-ului ....
Vedeti in Codul Civil , contractul de comision.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract ong cu cabinet individual de psihologie GeorgiT GeorgiT Buna seara, imi doresc sa infiintez un ONG impreuna cu un alt psiholog. Ambele avem cabinete individuale de psihologie iar intrebarea mea este daca putem fi ... (vezi toată discuția)
Donatie si sponsorizare AndaBrailean AndaBrailean Conform noului cod civil, donatia se incheie prin inscris autentic. Pentru orice contract de donatie trebuie mers la notar? In cazul sponsorizarii fata de o ... (vezi toată discuția)
Ca persoana fizica pot colabora cu mai multe firme (zeci de firme) interflo interflo Doresc ca persoana fizica sa colaborez cu mai multe firme, sa zicem zeci de firme. Acestor firme le voi presta servicii, concret le voi aduce clienti, iar in ... (vezi toată discuția)