avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune sau nu ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune sau nu ?

Salutare , treaba sta cam asa , am incheiat un contract cu o persoana pentru anumite servicii (tamplarie pvc) si am stabilit ca intr-o saptamana v-a termina servicul , apoi m-a amanat inca o saptamana si tot asa pana la o luna cand a spus ca imi restituie banii . Acum s-au facut 2 luni de cand ma tot amana , am fost la politie sa depun o plangere pentru inselaciune dar cel ce se ocupa cu asta mi-a spus ca nu este inselaciune pentru ca este un contract intre 2 parti si trebuie sa il dau in judecata in civil . Este oare asa cum spune ?
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 11:57, 16 Decembrie 2014
Da, nu este vorba despre înșelăciune , ci despre nerespectarea unor obligații contractuale.Puteți acționa în civil sau puteți încerca procedura medierii, pentru a rezolva mai rapid situația.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatorie anonim1231 anonim1231 Buna ziua, in urma cu 3 luni am cumparat un apartament de la un dezvoltator,persoana fizica,acestuia i-am incrediintat de-a lungul timpului mai multe bunuri ... (vezi toată discuția)
Plangere penala inselaciune ContSters323672 ContSters323672 Salutare , In cazul unei plangeri penale pentru inselaciune ajuta ca si dovada un contract seroxat care apoi a fost completat si semnat de catre invinuit ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contract arhivarul arhivarul Buna seara ! In urma cu 4 luni , am incheiat un contract cu o firma pentru montarea de tamplarie PVC cu geam termopan , am achitat integral contravaloarea ... (vezi toată discuția)