avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract semnat in alb
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract semnat in alb

Buna ziua, in 2008 am fost pacalit de angajator sa semnez un contract in alb ..(pretextu fiild ca nu a avut timp sa-l completeze si am sa-l primesc in ziua urmatoare completat, lucru care nu s-a mai intamplat) . Termenii contractului ar fi sa nu pot parasi firma pe o perioada de 3 ani de la semnare .As vrea sa parasesc firma si as vrea sa cunosc cum as putea rezolva problema .Mentionez ca am avut si martor la semnarea contractului inclusiv am povestit colegilor de acest contract.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:52, 19 Decembrie 2014
Nu are cum sa fie datat 2014 , data l-ati semnat in 2008.

Daca incetati raportul de munca , nu vad cum sa va dea in judecata pentru neexecutarea acestuia, exclusa fiind situatia crearii unui prejudiciu.
Doar semnatura am depus-o in 2008...nu mai tin mite daca am trecut sau nu data pe contract in momentul semnaturii. Au existat martori in momentul cand am semnat care pot depune marturie pentru asta, dar data cred eu ca poate fi adaugata de angajator mai tarziu. Daca anunt ca vreau sa plec angajatorul este obligat sa-mi mentioneze contractul? sau poate sa ma dea in judecata ulterior?
Daca solicitati incetarea c.i.m., atunci angajatorul va putea mentiona in decizia de incetare numarul c.i.m. incheiat cu dvs.

Pentru ce sa va actioneze in judecata?

Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca ori intr-o anumita profesie, oricare ar fi acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare contract fara semnatura mea adomnicai83 adomnicai83 Buna ziua, Se poate inregistra un contract de munca fara semnatura mea(eu fiind persoana fizica) la ITM prin Revisal? Am fost instiintat de catre un ... (vezi toată discuția)
Carte de munca dasca7727 dasca7727 am si eu o problema m-am angajat la un restaurant dar nu am semnat nici un contract eu am vrut sa plec si mi s-a spus ca tb sa dau preaviz tot ce le-am dat e ... (vezi toată discuția)