avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare judecatoreasca

buna ziua! sunt nou pe forum si as dori un sfat de la dvs . am castigat la j 4 un proces cu politia rutiera .h.j este in favoarea mea dar are drept de apel pol.rutiera in 30 de zile de la comunicare .daca in cele 30 de zile de la comunicare ei nu fac apel eu trebuie sa o investesc definitiva si irevocabila ? daca da ,ce pasi ar fi de urmat ? multumesc !:frantic:
Cel mai recent răspuns: danwxs , utilizator 23:39, 17 Decembrie 2014
Daca nu se formuleaza apel de catre intimata, dupa expirarea termenului de apel solcitati legalizarea sentintei.
Pentru legalizare aveti nevoie de:
- cerere adresata presedintelui instantei,
- taxa de timbru de 5.00 lei,
- sentinta a carei legalizare se solicita.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

cum se obtine o hotarare judecatoreasca de divort iuliana.popa iuliana.popa Buna seara, Am divortat (divort prin acord) pe 17.11.2010 si nu am primit inca HG definitiva si irevocabila. As dori sa imi schimb numele (am cerut ... (vezi toată discuția)
Legalizare sentinta divort csllngy csllngy Buna ziua. Divortul meu s-a pronuntat pe 8 decembrie 2010. Au trecut si cele 30 zile pt recurs. Acum vreau sa legalizez sentinta ( stampila definitiva si ... (vezi toată discuția)
Informatie despre sentinta de divort sergiu2011 sergiu2011 Buna seara,vreau sa va spun ca ma confrunt cu o mica problema,care de altfel nu as putea-o rezolva fara ajutorul dumneavoastra.As dori sa imi spuneti daca se ... (vezi toată discuția)