Buna seara. Am o intrebare : daca un accident rutier s-a petrecut pe 15 noiembrie si persoana care m-a accidentat a depus contestatie si aceasta lungind-o la nesfirsit ma intreb dupa 8 luni poate sa ma dea in judecata in cazul in care el ar cistiga fata de politie?
multumesc pt raspuns dar mentionez ca pina acum nu m-a chemat iar intrebarea este pina cind poate sa ma cheme in instanta? Respectivul mi-a lovit masina in parcare , dupa ce i-am adus la cunostinta la doua zile a vindut masina (evident acte de mina), dupa 5 citatii inminate personal de pol. si dupa doua luni de la accident s-a prezentat la pol. unde s-a constatat ca el este vinovatul nu a recunoscut si nu mi-a dat RCA-ul .Acontestat pv-ul in ultima zi posibila la primul termen a aminat pt angajare av. la al doilea termen a aminat pt. audiere martori etc. Cam asta este povestea. Am reparat masina pe banii mei si mai stau si cu frica ,ca ma da in judecata pt. daune morale.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Probleme rca
viorel 33
Buna ziua. Am o intrebare. Pe data de 16 noiembrie 2008 am gasit masina lovita in parcare. Dupa citeva ore de cautari am gasit masina care fusese parcata ... (vezi toată discuția)
Dauna rca
andradamaier
Buna ziua. acum cateva zile am avut un accident.eram in depasire(regulmentara), cel pe care urma sa il depasesc a virat stanga in ultimul moment si l-am lovit ... (vezi toată discuția)