avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum pot recupera banii- ajutati-ma
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum pot recupera banii- ajutati-ma

Salut
Am imprumutat niste bani la un cunoscut ca sa pleca in Cipru.A plecat si mi-a zis ca imi trimite banii dar a trecut un an de zile si nu mi-a mai dat. Bani i=am dat pe incredere fara notar.
Intre timp el a venit acasa si ma tot duce cu vb.
As vrea sa-l dau in judecata ( macar sa-l sperii, la prima citatie ca poate obtin banii de la el ). Va rog sa ma invatati ce sa fac , care sunt procedurile , nici nu as vrea sa cheltuiesc multi bani pe avocati.. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Credit Star , Consultant credite si finantari 22:30, 3 Iunie 2009
Nu mai puteti sa faceti nimic,iar in judecata nu puteti sa-l actionai ,fiindaca nu aveti acte.
se poate rezolva chestiunea, dar nu fara costuri, nu fara avocat...;)
cum s-ar putea rezolva? daca nu are inscrisuri? m-ar interesa si pe mine, deoarece sunt in aceeasi situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problemă serioasă leasing auto: am fost executat silit din cauza unui prieten. ce pot face în această situație? Ionuttt93 Ionuttt93 Buna ziua, am avut o masina in lieseng operational care la un momentdat cat am fost plecat din tara am imprumutato cuiva pt ca statea degeaba iar el mi a dat o ... (vezi toată discuția)
Imprumutul de bani fara acte contra promisiune de vanzare locuinta aurelia1963 aurelia1963 Locuiesc in casa unui individ cu care nu sunt casatorita dar cu care am trait o perioada. Avand incredere in el,, acesta mi-a cerut suma de 15000 euro pe care ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere?! andreyutzu21 andreyutzu21 buna ziua, sunt foarte putin cunoscator in ceea ce priveste dreptul civil si am nevoie de ajutor pentru urmatoarea problema: in luna februarie (ac) am ... (vezi toată discuția)