Locuiesc in casa unui individ cu care nu sunt casatorita dar cu care am trait o perioada. Avand incredere in el,, acesta mi-a cerut suma de 15000 euro pe care i-am dat-o fara acte, promitandu-mi ca-mi va vinde jumatate din casa pe care o detine cu titlu de proprietate, avand certificat de mostenitor in cota de 1/2 , cealalta cota de 1/2 apartinand mamei lui. La data la care au facut succesiunea, tot eu le-am platit si actele la notar, cu totul vreo 2500 lei, in anul 2014. Certandu-ma cu acesta, am vrut sa plec insa nu mai am bani sa-mi cumpar o casa iar el spune ca nu mai are banii pentru ca i-a dat fiicei lui din prima casatoie pentru ca aceasta avea nevoie de bani. Eu nu mai imi permit imprumuturi sa platesc notarul, pentru a-l forta sa-mi vinda jumatatea din casa pe care o detine iar el de asemenea, este pensionar si are si popriri de la banci pe pensie. Va rog din suflet sa ma invatati ce sa fac sa-mi recuperez banii sau sa-l fortez prin intermediul instantei sa-mi dea partea din casa pe care mi-a promis-o.si in care vreau sa locuiesc impreuna cu fiul meu. O prietena mi-a spus ca a patit asemenea si l-a actionat in instanta si asa a reusit sa-l for teze sa-i vanda imobilul promis. Nici nu mai stiu cum sa procedez pentru ca nu mai am bani sa-mi cumpar o alta casa. Tot in acest apartament, eu am facut investitii foarte mari (gresie, faianta, parchet, termopane, usi, mobila, tot, doar eu....). Va rog mult, un sfat !
Cel mai recent răspuns:
aurelia1963 , utilizator
14:46, 17 Octombrie 2016