avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare produs, mai ieftin online
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare produs, mai ieftin online

buna ziua,
am cumparat un set de cutite dintr-un magazin,iar cand am ajuns acasa am constatat ca acelasi produs online,este mai ieftin cu 40%. #-o
As avea vreo sansa sa il returnez si sa imi recuperez banii?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: alecsandru82 , utilizator 21:10, 22 Decembrie 2014
Din pacate nu. Adica nu-i puteti obliga sa va restituie pretul daca nu vor, cel mult puteti incerca sa le schimbati cu alt produs.
Probabil de acum inainte veti verifica preturile inainte de a cumpara, nu dupa :)
Banuiam ca pe internet il pot gasi mai ieftin,dar nu cu o diferenta asa de mare,greseala mea :D multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produs cumparat din magazin AllynaAllyna AllynaAllyna Am si eu o intrebare . In cat timp pot returna un produs cumparat de la careffour daca acesta dupa o saptamana da semne ca nu mai functioneaza ?:oops: (vezi toată discuția)
Returnare produs defect AlexyaA AlexyaA Buna ziua! Am achizitinat o rochie dintr-un anumit magazin si ajunsa acasa am costatat ca are defecte, am vrut sa o returnez si Doamna de acolo mi-a spus ca ea ... (vezi toată discuția)
Anulare comanda andrei_70 andrei_70 Pe data de 03.06.2020, am fost la un magazin Flanco , pentru a achizitiona o masina de spalat. Cand am ajuns acasa, am vrut sa arat unui prieten ce masina am ... (vezi toată discuția)