avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozitul pe apartament si amenzile contraventionale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozitul pe apartament si amenzile contraventionale

BUNA ZIUA...MA NUMESC DORIN SI AM SI EU O INTREBARE...AM AMENZI CONTRAVENTIONALE IN CUANTUM DE CATEVA MII DE RON...PRECIZEZ CA VREAU SA IMI FAC CARTEA DE IDENTITATE CA E EXPIRATA...SI TREBUIE SA MA IA PARINTI IN SPATIUL DE LOCUIT...DACA MA PRIMESTE IN SPATIU PARINTI POT AVEA PROBLEME CU PLATA IMPOZITULUI ?...VA MULTUMESC FRUMOS...CU RESPECT DORIN
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:09, 17 Decembrie 2014
Amenzile sunt pe numele meu...apartamentul e al parintilor...
Sunt 2 probleme distincte amenzile dvs contraventionale si impozitul aferent proprietate ce apartine partine parintilor dvs
Parintii dvs nu sunt raspunzatori pentru amenzile dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare buletin. proprietarul imobilului (tata) este plecat din tara. koss_x_treeme koss_x_treeme DOCUMENTE NECESARE: Conform directiei de evidenta a persoanelor din localitate imi trebuiesc urmatoarele: - cererea (anexa 11) pentru eliberarea cărţii de ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate ramona1990 ramona1990 Bună ziua as vrea sa mă ajutați, mama mea locuiește la tara la tatăl meu acesta nu vrea sa o ia în spațiu, buletinul mamei a expirat de anu ... (vezi toată discuția)
Buletin de identitate nescaffe nescaffe ca basarabean am fost luat in spatiu ca sa imi fac buletin,acum tre sa ma scot de la evidenta ,de la adresa pe care o am in buletin.Trebuie sa caut o alta ... (vezi toată discuția)