avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia la tata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia la tata

buna tuturor...fratele meu are o minunatzie de fetitza in varsta de 5 ani...acuma 2 saptamani am fost in vizita la fata in romania...ce am vazut acolo am ramas socatzi, fuma in camera cu fata 2 adulti (fosta are un nou concubin, alcoolic dupa spusele vecinilor, cu care este insarcinata in 7 luni) au doar o camera unde dorm acolo si fumeaza. oameni necunoscutzi ne-au abordat pe strada zicandu-ne sa luam fata ca nu este ingrijita deloc de catre mama, nu este spalata nu este hranita, este batuta, injurata, chiar a fost si arsa la soba de concubin, este muscata de mama, batuta pana face pipi pe ea. la auzirea acestora fratele meu a luat fata a inchiriat un app in ro renuntzand si el si eu la tot ce avem aici in germania. oare poate fratele meu sa obtzina custodia daca avem martori care spun aceste lucruri in instanta?? precizez ca fata este traumatizata...are niste semne de la arsura dar este doar o cicatrice...mititica ne-a zis ca a fost arsa de acutalul concubin mamei alte urme vizibile nu prezinta copilul...doar ca era flamanda si nespalata de mult timp...asta am vazut cu ochii mei...fratele meu nu are un job in romania...va rog sa imi dati sfaturi suntem intr-o situatzie extrema si credetzi-ma ca nu am cum sa descriu totul aici :((
nu nu exista nimik...custodia este comuna
Atunci, eu in locul tatalui as proceda in felul urmator: iau copilul la domiciliul meu, anunt Protectia Copilului de starea de fapt, deschid actiune in fond pentru stabilirea domiciliului copilei la mine si cer pe calea ordonantei presedinteale ca pana la definitivarea fondului copila sa locuiasca la mine.
Desigur, daca realitatea este asa cum am inteles-o eu din relatarea dvs.
Cel mai bine ar fi ca tatal sa consulte un avocat care sa-l asiste in toate aceste demersuri.
Au fost casatoriti? Daca da, in hotararea de divort apare unde se stabileste domiciliul copilului? Cu mama se poate discuta normal? Oare daca ati aborda o atitudine prieteneasca , usor smechereasca, nu ati reusi sa o faceti sa accepte sa luati copilul de acolo o perioada?
Ultima modificare: Vineri, 19 Decembrie 2014
Cris1971, utilizator
ati facut fotografii sau un video cu telefonul prin casa din care sa reiasa starea copiluluI ? ati luat declaratii scrise de la vecini ?

oricum trebuie s-o smecheriti pe ea sa va dea EA copilul din interesul EI, cum ar fi ca scapa de o gura de hranit si de bataile lui iubi ...fiindca daca va simti ca urmariti alt interes , chiar si al copilului, veti incepe un razboi lung, frustrant, scump si poate si periculos pentru integritatea copilului.

eu i-as zice : nu-ti mai dau nici un ban ca vad ca oricum nu ajung in beneficiul copilului ci al lui iubi, am dat destul pentru iubi asa ca sa mai dea si iubi .... si nu cumva sa-mi pui mie copilul in brate ca nu-l iau..... as tine-o vreo doua luni cu "alocatie" zero si sa vedeti cum umbla ea sa va roage sa luati copilul, ca o s-o forteze iubi sa se scape de cheltuiala....trebuie sa-i saditi in minte ideea ca ar putea sa va dea copilul, ca ar avea aceasta solutie eliberatoare dar ca trebuie sa lupte pentru obtinerea ei, apoi sa lasati ideea sa cloceasca si sa se dezvolte, sa se dezvolte mai rapid daca ii taiati subventia.

si intre timp blindati-va de declaratii si dovezi pentru a actiona si pe cale legala, dupa ce va vedeti cu copilul scos din iad....tocmiti-va si un spion printre vecini, daca lucrurile se agraveaza sau daca vinde nebuna copilul la retelele de cersetori ca sa puteti fi anuntat imediat.

~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Custodie unica solomonalexa solomonalexa Buna ziua, Am intentat proces la sfatul avocatului prin care solicit custodie unica pentru fetita mea de 3 ani si 3 luni. motivele mele sunt ca tatal ei ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor si relatii la dgaspc dannyell1977 dannyell1977 buna ziua.sunt in proces de divort si avem impreuna un copil in varsta de 6 ani.ea a intentat ordonanta presedentiala si a obtinut domiciliul la ea,aceasta ... (vezi toată discuția)
Ajutati o mama vaduva si fara copil sa si vada macar nepoata!!!! ladylara31 ladylara31 problema este deosebita si din pacate si arzatoare.deci daca parintii au divortat,minora (sub 10 ani)a fost incredintata mamei desi....ma rog,si tatal ... (vezi toată discuția)