avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Instiintare disjungere si clasare- nelamuriri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Instiintare disjungere si clasare- nelamuriri

Buna ziua , am o intrebare la care as dori sa imi da-ti un raspuns cat se poate de explicit .

Iubita mea este arestata intr-un dosar . Este arestata preventiv si cercetata penal de 6 luni de zile . Pe data de 20 ale lunii in curs se termina acel termen de 6 luni de zile cat poate fi cercetata in arest . Astazi a primit o hartie in care scria instiintare de disjungere si clasare . Este acuzata de trafic de persoane in forma continuata , trafic de minori in forma continuata , spalare de bani si aderare la grup infractional . In acea hartie acum scrie ca i se schimba incadrarea si fapta momentan ramane doar aderare la grup in cazul in care in celelate acuzatii nu au fost dovezi concrete . Ceeace vreau sa va intreb este daca cumva exista posibilitatea mentinerii arestului preventiv chiar daca cele 6 luni se termina ? Se poate sa o mute pe arest preventiv in incinta unui penitenciar ? Si ce inseamna acea instiintare de disjungere si clasare ?
Cel mai recent răspuns: IonutPerschi , utilizator 23:59, 20 Decembrie 2014
Au trecut 6 luni si au trecut si ultimele 30 zile astazi 20 12 2014 din cele 6 luni ! Deci s-au terminat cele 180 zile mai exact la 12 noapte acum ! Instanta pe care am postat-o a fost la tribunal iar ei au contestatie la Curtea de Apel . Speram ca acolo sa mai fie sanse . Nu mai tine nimic de diicot / dna . Se judeca acum cu tribunalul / curtea ! Deci totul depinde mai mult acum de judecatori !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestarea preventiva floare-albastra floare-albastra inftactiune: luare de mita durata arest preventiv: 24 h + 29 zile + 60 zile intrebare: pe 10 sept. expira si cele 60 zile, se mai prelungeste mandatul de ... (vezi toată discuția)
Prelungire mandat arestare tayson tayson buna seara, in conditiile in care,mandatul de arestare preventiva expira in data de 21.10,care ar trebui sa fie data la care procurorul ar trebui sa ceara ... (vezi toată discuția)
Durata arestului preventiv negru daniel negru daniel Buna , a-si avea si eu o intrebare care este durata pentru care poate fi cineva retinut in arest preventiv cu cat se poate prelungi arestu preventiv si daca se ... (vezi toată discuția)