avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este legal ca angajatorul sa scada zile din concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este legal ca angajatorul sa scada zile din concediu angajatului ca urmare a concediului medical?

Buna ziua,

va rog sa imi spuneti daca este legal ca angajatorul sa scada zile din concediu angajatului ca urmare a concediului medical?
Va intreb asta pentru ca angajatorul meu mi-a scazut din concediul de odihna pentru ca am avut concediu medical in luna Noiembrie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:46, 17 Decembrie 2014
Concediu medical nu mai diminueaza zilele de CO.

Puteti sesiza ITM-ul si/sau promova o actiune in instanta impotriva angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical diminueaza zilele de concediu de odihna aferente aceluiasi an ciovica ciovica Daca in ultimele 12 luni (in acest interval fiind cuprinsa perioada noiembrie 2008-decembrie 2009) salariatul a avut 90 zile concediu medical si a efectuat ... (vezi toată discuția)
Concediu medical calexe calexe este legal ca unele firme sa scada din zilele de concediu de odihna, cele de concediu medical ? dupa bunul lor plac la 2- 3 zile cm ,scad 1 zi de co . (vezi toată discuția)
Co rak0770 rak0770 Un salariat in 2013 a fost activ doar o luna in care a avut concediu medical. Mai are dreptul la concediu odihna? (vezi toată discuția)