avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte necesare luarii in spatiu unei persoane
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte necesare luarii in spatiu unei persoane

Buna ziua ! As dori sa iau pe cineva in spatiu . Ce acte sunt necesare ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:01, 18 Decembrie 2014
O declaratie a dvs ca sunteti de acord sa o luati in spatiu fie la notar fie la politie.
Actul de proprietate, buletinul, iar declaratia de luare in spatiu se completeaza la biroul de evidenta a persoanelor de care apartineti, luati de la ghiseu formular. Veti merge impreuna cu persoana pe care vreti s-o luati in spatiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare luare in spatiu (carte de identitate expirata) Danyca Danyca Buna ziua, As dori sa stiu ce conditii trebuiesc indeplinite si ce documente sunt necesare pentru luarea in spatiu a unei persoane ( prietena mea ) care are ... (vezi toată discuția)
Declaratie luare in spatiu Lily88 Lily88 Buna seara! Sunt intr-o dilema toatala si nu stiu ce sa fac! V-as ruga sa ma ajutati! Imi trebuie o declaratie de luare in spatiu de la tatal meu,este vorba de ... (vezi toată discuția)
Salut, cum primesc pe cineva in spatiu ? ma intereseaza procedura, ... cata-11 cata-11 Salut, cum iau pe cineva in spatiu ? Ma intereseaza procedura, de ce acte am nevoie, declaratii etc. Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)