avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Administrator decedat
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Administrator decedat

O societate comerciala are un asociat unic persoana X, administrator o alta persoana Y care avea si functia de vanzator in magazinul societatii. Administratorul decedeaza, se face stocul magazinului si se constata o diferenta in minus de aproximativ 100000 lei. cum se poate scadea din gestiune acest minus? Mentionez ca nu mai sunt alti angajati, administratorul fiind si vanzator . E corect sa se scada ca o cheltuiala nedeductibila valoarea de intrare a marfii iar TVA-ul de plata sa fie cel de achizitie?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 15:04, 18 Decembrie 2014
Consider ca mai mult decat de a inregistra cheltuiala ca nedeductibila si a colecta TVA-ul care a fost dedus pentru respectiva marfa nu mai aveti ce face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la stoc de marfa degradata calitativ pendre pendre Va rog frumaos sa-mi scrieti daca la scoaterea din gestiune a stocului de marfa degradat calitativ TVA-ul colectat 4427 il aplic si la adaosul comercial sau ... (vezi toată discuția)
Ajutor perisabilitati! ContSters137674 ContSters137674 Buna seara! Va rog sa ma ajutati sa inteleg o problema: am perisabilitati legume de 90000 lei. in tabel la limita este trecut 0,20 lei. in capul de tabel ... (vezi toată discuția)
Marfa pe stoc adrianabresug adrianabresug va rog sa imi spune-ti daca e corect in 2010 s-a inchis un punct de lucru -magazin vanzare materiale constructii si a ramas marfa pe stoc in valoare de ... (vezi toată discuția)