avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pamant, acte, frati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pamant, acte, frati

daca tatal are acte pe pamant poate sa faca acte pe acel pamant pentru cele 2 fete ale lui(una din ele fiind in strainatate),deci una din fete vrea o parte din pamant sa poata sa-si ridice o casa,dar una din fete cea mare este in swtrainatate...se poate sa se faca acte pe ambele fete chiar daca cea mare este in strainatate.
Cel mai recent răspuns: alexiabucuresti , utilizator 09:25, 18 Decembrie 2014
daca traiesc amandoi parinti nu e nevoie de acordul sau prezenta lor. daca unul dintre parinti este decedat, atunci trebuie sa fie prezente amndoua fete. cam asa stiu eu..acum depinde de situatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire aurelica aurelica Buna ziua, Va rog frumos, sa-mi spuneti si mie ce pot sa fac in cazul pe care am sa-l descriu. Parintii mei, au stat in aceeas ... (vezi toată discuția)
Mostenire, donatie sau vanzare-cumparare ioti ioti Buna ziua, am o problema destul de complicata la care am nevoie de ajutor: prima data sa va fac o mica schema a familiei ca sa va puteti da seama despre ce e ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.am o mică nelămurire. bunicii paterni își doresc ... NicoletaN20 NicoletaN20 Bună ziua.Am o mică nelămurire.Bunicii me paterni își doresc să îmi facă mie acte pentru a-mi trece toată bunurile lor pe nume.Tatal meu nu poate avea ... (vezi toată discuția)