avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eliberare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eliberare apartament

Sant vanzatorul unui apartament , am facut deocamdata un precontract, in care a fost mentionat termenul de eliberare a apartamentul la momentul semnarii contractului de vanzare. Imi doresc ca eliberarea apartamentului sa aiba loc la 30 de zile de la semnarea viitorului act de vanzare cumparare. Se mai poate modifica acest lucru in vreun fel, sau nu?
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 08:19, 18 Decembrie 2014
Daca aveti acordul cumparatorului este posibil.
Dupa parerea mea si ce am intalnit, dv a ti facut precontractul nu act vaz./cump prin urmare inca nu a fost facuta vanzarea propriuzisa si nu trebuie sa eliberati apartamentul.
Cine garanteaza ca viitorul proprietar isi respecta precontractul???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea locuintei SORIN2013 SORIN2013 Am o intrebare ...exista vreo LEGE clara in care se stipuleaza faptul ca la vanzarea unei locuintei mai exact dupa perfectarea actului de ... (vezi toată discuția)
Termen eliberare imobil ingrid30 ingrid30 am achizionat de curand un apartament .in momentul precontractului vanzatorul a cerut un termen de 30 de zile pt a elibera imobilul. la 2 saptamani dupa ... (vezi toată discuția)
Prelungire precontract vanzare-cumparare? ncris78 ncris78 Am semnat un precontract de vanzare-cumparare pentru o locuinta, cu achitarea apartamentului prin contractarea unui credit prin programul Prima casa. La ... (vezi toată discuția)