avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vanzare-cumparare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare-cumparare auto

De curand mi-am vandut autoturismul si am parcurs urmatorii pasi---1.Am obtinut certificat de atestare fiscala----2. S-a completat contract vanzare-cumparare pentru un vehicul folosit tipizat cu semnaturile vanzatorului si cumparatorului-----3.Completat si depus la SPIT declaratie pentru scoaterea din evidenta a mijlocului de transport impreuna cu contract vanzare-cumparare ptr. vehicul folosit(copie)----4.Am predat cumparatorului cheile masinii,cartea de identitate a vehiculului,certificatul de inmatriculare(am uitat sa completez pe talon instrainarea catre cumparator si data).Va rog sa-mi spuneti daca am procedat corect si ce mi se poate intampla daca el primeste vreo amenda din partea politiei(de ex.neplata rovignetei sau chiar accident).
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 06:41, 18 Decembrie 2014
[...]ce mi se poate intampla daca el primeste vreo amenda[...]

Nu vi se intampla nimic!
Oaresce probleme ati avea daca d-voastra ati primi vreo amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autoturism mary199812 mary199812 Buna seara, Am si eu o problema, am cumparat un autoturism, contract de vanzare-cumparare reprezentatul de la acte auto a spus ca nu mai e necesara fisa de ... (vezi toată discuția)
Actele vanzare auto Lazar Cosmin-Celestin Lazar Cosmin-Celestin Buna ziua! Doresc sa vand un autoturism, care apartine tatalui meu si nu sunt familiarizat cu procedura de vanzare.Eu locuiesc in Bucuresti, iar masina ... (vezi toată discuția)
Trecere masina pe proprietar probleme wezz wezz Buna seara De curand am intampinat o problema Am achizitionat o masina de la un domn .Acesta mi a dat un fiscal o factura (masina e cumparata de la o firma) ... (vezi toată discuția)