Buna ziua , am si eu o problema.In 2004 mi-am vandut apartamentul si am plecat din localitatea respectiva , insa acum am primit acasa(in localitatea in care m-am mutat ulterior) un plic in care ma anunta ca nu mi-am platit impozitele de la apartamentul respectiv plus penalizari si mi-a venit si o executare silita.Ce ar trebui sa fac in cazul acesta ? eu actul de vanzare-cumparare nu il mai gasesc , posibil sa il fi pierdut odata cu mutarea.Este posibil sa imi recuperez apartamentul ,avand in vedere ca actual proprietar este decedat de cativa ani , daca platesc eu impozitele ? Multumesc anticipat.
ciudat!!! cumparatorul insemna ca nu a facut demersurile necesare in urma cumpararii, trebuie discutat cu mostenitorii sa faca demersurile necesare.
Dumneavoastra ar trebui sa mergeti la notariatul la care sau perfectat actele si sa solicitati o copie dupa contract, in mod normal dupa semnarea actelor cei de la notariat depun un set de acte la cartea funciara si fac inscrierea cu noul proprietar, din moment ce a-ti vandut nu mai sunte-ti proprietarul apartamentului, doar ca nu e lamurita la Administratia Financiara problema.
In toti acesti ani nu a mai fost trimisa o alta somatie de plata????
Faceti rost de copia actului de vanzare, apartamentul nu-l mai aveti, l-ati vandut.
Nu stiu daca aveati carte funciara la momentul vanzarii, adca imobilul are acum etc. Mergeti la notarul unde ati facut vanzarea. Daca nu mai e, faceti cerere la Camera Notarilor din judetul respectiv pentru o copie.
am mai primit insa nu eram in tara si am lasat balta nu m-am gandit ca se poate intampla ceva din moment ce n mai eram proprietar acolo. dar exista vreo sansa sa iau apartamentul inapoi daca platesc eu impozitele , proprietarul decedat nu are mostenitori.