avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Respingere acte de somaj in orasul de resedinta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Respingere acte de somaj in orasul de resedinta

Am terminat studiile universitare de curand in orasul unde am domiciliul flotant si am fost la agentia pentru somaj pentru a-mi depune actele. In acest oras am si lucrat si am inregistrat venituri. Personalul de la agentia de somaj nu mi-a primit actele pe motivul ca trebuie sa ma inregistrez la agentia de somaj unde am domiciliul stabil, invocandu-mi legea 76/2002 art. 34 alin (3) litera a). Singurul lucru care l-au facut a fost acela de a ma inregistra pentru gasirea unui loc de munca.
Va rog sa-mi spuneti cum pot proceda pentru a-mi depune actele la aceasta institutie, deoarece mi se refuza acest drept si nu pot beneficia de somaj.
Cel mai recent răspuns: Nella09 , utilizator 15:42, 19 Octombrie 2015
Multumesc mult pentru raspunsuri si va urez o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea somerului la ajofm letipop letipop L. 76/2002,Art. 34. - (1) ªomerii prevăzuţi la art. 17 alin. (1) beneficiază de indemnizaţie de şomaj dacă îndeplinesc cumulativ următoarele ... (vezi toată discuția)
Lucrez in bucuresti si am domiciliu in alta localitate, de unde iau somaj? dcc86 dcc86 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in umratoarea chestiune: Lucrez de 2 ani in Bucuresti, am domiciliul in alta localitate, iar in Bucuresti am stat in ... (vezi toată discuția)
Somaj   mioara mioara daca am domiciliul intr-o localitate si sint flotant in alta pot primi indemnizatia de somaj in localitatea unde sint flotant?multumesc (vezi toată discuția)