avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata indemnizatiei de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata indemnizatiei de somaj

Buna ziua,
Daca o persoana este inregistrata la AJOFM in data 24 noiembrie, plata indemnizatiei de somaj cand se face? In luna decembrie pentru zilele 24-30 noiembrie, sau luna decembrie se considera prima luna pentru care se plateste indemnizatie si in cursul lunii decembrie se si face plata ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:28, 18 Decembrie 2014
1. Indemnizatia de soma se acorda incepand cu data inregistrarii la Agentia de Somaj.

2. Indemnizatia de somaj se plateste in fiecare luna pentru luna precedenta.

3. Daca v-ati inregistrat la Agentia de Somaj pe 24 noiembrie (la sfarsitul lunii) veti beneficia de indemnizatia de somaj incepand cu aceasta data dar plata este posibil sa se faca in ianuarie cand veti primi indemnizatia pentru lunile noiembrie si decembrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare contract de munca gravida ramona18121984 ramona18121984 Buna ziua.sunt insarcinata in 34 saptamani si urmeaza sa nasc pe 14 noiembrie.Sunt angajata cu contract pe perioada determinata si imi expira pe 1 noiembrie,cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj my23 my23 Buna ziua, Daca luna aceasta pe 14 ma duc la 1 viza pt somaj in cat timp mi se vireaza banii pe card? Multumesc (vezi toată discuția)
Somaj xtrim xtrim Am terminat medicina acum la sfarsitul lui septembrie. La agentia de somaj mi s-a explicat ca nu mi se accepta decat un dosar pe 60 de zile, iar la urmatorul ... (vezi toată discuția)