avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pot, ca PFA, să plătesc online CAS-ul trimestrial?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pot, ca PFA, să plătesc online CAS-ul trimestrial?

Mâine ar trebui să merg la ei să plătesc ordinul de plată pe care-l primesc acasă. Și vreau să știu dacă pot face lucrul ăsta online, prin internet banking, de la Banca Transilvania. Să fac o plată normală, le trec contul și le trimit banii. Ca să nu mai stau la cozi.
Cel mai recent răspuns: Inter2001 , utilizator 12:26, 3 Ianuarie 2015
Plati online se pot face, dar am cateva nelamuriri. Ce ordin de plata al CAS ati primit si de unde? Plata o faceti din cont personal sau al PFA?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vreo banca cu care pot lucra on line, pentru firme? loredanaradu loredanaradu Salut! Ma intereseaza sa stiu daca exista vreo banca cu care pot lucra de acasa on line. Vreau sa nu ma mai duc la banca pentru ordine de plata si nici sa nu ... (vezi toată discuția)
Pfa venit real, fara chitante break_noon break_noon Am si eu niste intrebari, daca se poate. Pina anul trecut am fost la norma de venit, de anul asta sunt la venit real, asa ca trebuie sa completez registrul ... (vezi toată discuția)
Transfer bani intre contul pfa si contul personal al titularului pfa andu2 andu2 Buna ziua, Am un PFA in sistem real pe cod caen 6201. Vreau sa stiu daca am voie sa transfer online, prin internet banking, bani din contul de PFA din ... (vezi toată discuția)