avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda parcare

Am primit amenda pentru parcare in loc nepermis de catre politia comunitara.
Pe procesul verbal intocmit de politist este trecut ca nu a fost nici un martor din cauza orei tarzii(21:45).Pot sa fac contestatie?
Cel mai recent răspuns: ariss88 , utilizator 09:12, 19 Decembrie 2014
Sigur ca puteti! termen- 15 zile de la data inmanarii sau comunicarii acestuia. , instanta competenta - judecatoria in a carei circumscriptie a fost savarsita contraventia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contravenționala ManuelaR77 ManuelaR77 Se poate face contestație? La o amenda contravențională dată pe 12.04.2020,pe motiv că nu era urgență deplasarea, deși avea declarație pe proprie ... (vezi toată discuția)
Bună,fiica mea are 17 ani si a primit amenda de la politia locala ... GetaLivia GetaLivia Bună,fiica mea are 17 ani si a primit amenda de la politia locala in valoare de 500lei pt.ca nu a avut masca de protectie si procesul verbal l-am primit prin ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda primarie Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Am primit de la primarie un proces verbal de constatare prin care mi s-a dat o amenda. Cum si unde o contest? Fac plangere sau contestatie, unde la depun? (vezi toată discuția)