avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Calcul impozit venit microintreprindere
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Calcul impozit venit microintreprindere

Cum se calculeaza impozitul venit microintreprindere pentru o societate comerciala care valorifica produse farmaceutice de uz veterinar ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:49, 19 Decembrie 2014
Cititi la adresa urmatoare postarea in care cineva a detaliat din codul fiscal, toate tipurile de venituri care formeaza baza de impozitare asupra careia aplicati 3%.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare ong de catre srl platitoare de impozit pe venit si pfa Andreea_81 Andreea_81 1. In ce conditii poate o PFA platitoare de impozit pe profit sa faca o sponsorizare deductibila si care este suma limita? 2. Exista posibilitatea unei ... (vezi toată discuția)
Impozitare subventii pfa agricultura viomari viomari buna ziua, am o microferma si vreau sa-mi infiintez un pfa,intrebarea este daca subventiile incasate pe animale si pamant se impoziteaza?multumesc,:frantic: (vezi toată discuția)
Contribuþia la fondul de pensii pentru traducãtorii pfa albalbalb albalbalb Bine v-am gasit! Inteleg din mesajele citite, ca, daca ma inregistrez ca societate individuala sau chiar ca PFA, ar trebui sa platim lunar 222 lei la stat ... (vezi toată discuția)