avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sentinta finala- program vizita minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sentinta finala- program vizita minor

Buna ziua.Parintii mei au divortat in 2012 si s-a stabilit domiciliul meu la mama.Din 15 aprilie 2014 am plecat la tata pentru a-mi muta domiciliul la el. In 20 octombrie a avut loc un proces si s-a hotarat stabilirea domiciliului meu la tata cu un program de vizitare de catre mama. Intrebarea este : daca eu nu doresc sa o vizitez si sa raman la ea peste noapte,precum specifica programul (in vacante si weekend-uri) ce se poate intampla ? Sunt obligata,sau e alegerea mea? Doresc sa mentionez ca tatal ma lasa,fara nici o problema.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ony2k2 , utilizator 09:41, 5 Ianuarie 2015
Buna seara! Nu am un motiv anume pentru care nu as putea ramane,doar ca ,dupa cele intamplate nu am puterea de a merge.
nu aveti nici un motiv plauzibil dar vreti sa va indepartati mama din viata dumneavoastra?????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se întâmplă dacă refuz să mai dau copilul în vizită la domiciliul tatălui? acesta nu plătește pensia de întreținere și nu are condiții bune de locuit CaradeanuMihaela CaradeanuMihaela Ce se întâmplă daca refuz sa mai dau copilul in vizita la locuita tatalui? Mentionez ca noi suntem divorțat,am castigat custodie exclusiva,copilul are 5 ... (vezi toată discuția)
Program vizita copil dupa divort GabrielaMaria18 GabrielaMaria18 Buna seara Intentionam sa divortam si avem un copil de 1an. Am fi vrut sa o facem amiabil, la notar, dar apar discutii foarte urate cand vine vorba despre ... (vezi toată discuția)
Buna seara, ce pot face in urmatoarea situatie: in urma ordonantei ... dani el dani el Buna seara, ce pot face in urmatoarea situatie: In urma ordonantei presedintiale s-a stabilit domiciliul copilului la mama si programul de vizita al ... (vezi toată discuția)