avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Mutare zid pe proprietatea mamei mele cu 40-50cm mai ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Mutare zid pe proprietatea mamei mele cu 40-50cm mai mult

Bună ziua,
Am o lnelămurire.În spatele case mamei mele s-a demolat o casă și se construiește alta.Construcția demolată fiind mai lungă (5-6 metri )decât a mamei mele,după demolare ei s-au găndit să facă un gard.Chestia e că gardul l-au facut cu vreo 40-50 cm mai in interiorul proprietății noastre pe o lungime de 5-6 metri.
Întrebarea mea ce e de făcut în ciuda constructorului care spune că așa e proiectul.
Mulțumesc frumos pentru ajutor.Sper că m-am făcut înțeles #-o
Sărbători fericite,tuturor !
Cel mai recent răspuns: ariss88 , utilizator 16:25, 19 Decembrie 2014
Sunteti nevoit sa va adresati instantei cu o actiune in granituire in vederea stabilirii liniei de hotar ce desparte cele doua fonduri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente de suprafete bursul bursul Buna ziua! Am cumparat o casa 1 - In actul de vinzare-cumparare scrie ca sint 136mp si in cadastru 129mp Vecinul din stinga sustine ca i-am furat (de ... (vezi toată discuția)
Reintregirea proprietatii cristi.petre65 cristi.petre65 am urmatoarea intrbare: in saptele casei mele pe o portiune de 19 metri lungime si 60 centimetri latime trebuia sa fac gard despartitor fata de vecinii ... (vezi toată discuția)
Vecinul de langa terenul meu mi a luat aproape 2 metri de teren din proprietatea mea moldoveanu mihaela moldoveanu mihaela Ce am de facut ? Vecinul meu mi a luat aproape 2 m de teren din terenul meu si-a mutat practic gardul cu aprope 2 metri in terenul meu nu este un om pacifist ... (vezi toată discuția)