avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie

Buna ziua, as dori sa stiu daca cineva caruia i-a fost donat un teren poate sa-l doneze la rindul sau,si daca donatia este valabila daca atunci cind s-a facut,donatarul nu a facut acceptarea donatiei, nestiind ca e necesara
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 23:59, 19 Decembrie 2014
Sa intelegem ca s a facut o oferta de donatie si nu s a facut acceptare ? Cel care a facut oferta este in viata? A revocat oferta? Daca este in viata si nu a revocat oferta se face acceptarea, caci atunci se formeaza contractul, se supune publicitatii imobiliare si apoi se poate doña de Noul proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatia revocata de contractul de vanzare cumparare ContSters57493 ContSters57493 Poate fi revocata donatia facuta de catre singurul parinte supravietuitor catre unul dintre copii printr-un contract de vanzare cumparare incheiat cu celalalt ... (vezi toată discuția)
Modificare act donatie FlorinO FlorinO Buna ziua, Intre bunicii mei, eu si mama mea s-a incheiat un contract de donatie cu privire la un apartament aflat in proprieteatea bunicilor. In acest ... (vezi toată discuția)
Revocare donatie elissar elissar Daca am primit prin donatie un apartament,imi spune si mie cineva daca ac. donatie se poate ataca de catre donator,donatie a fost facuta de catre ... (vezi toată discuția)