avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen depunere - completare acte in dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen depunere - completare acte in dosar

Buna ziua,

Am termen in instanta pe 13.01.2014. La termenul anterior (9.12.2014) instanta a hotarat ca trebuie sa depun niste acte la dosar. Acest lucru l-am aflat acum, uitandu-ma pe portalul judecatoriei unde se judeca cauza. Problema este ca nu sunt in localitate, si ma intorc pe 5 ianuarie 2015. Este tarziu daca depun aceste acte atunci?
Pe scurt: cu cat timp inainte de termenul de judecata, se mai pot depune diverse acte sau inscrisuri?
Va multumesc,
Ilinca Mihaila
Cel mai recent răspuns: Ilinca1958 , utilizator 19:38, 21 Decembrie 2014
Daca instanta a stabilit prin incheierea de sedinta un termen in care se depun actele, atunci acest termen trebuie respectat sub sanctiunea decaderii.

Daca nu s a dispus a se depune intr-un anumit termen, se pot depune pana la termenul urmator.
Multumesc pentru raspuns. Faceti un lucru foarte important si folositor pentru oamenii de rand. Respect!

Ilinca Mihaila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen intampinare la recurs? pirina pirina am castigat un proces pe fond, paratul a depus recurs, am vazut acest lucru pe portalul tribunalului.Avocatul meu este plecat din tara si nu pot lua legatura ... (vezi toată discuția)
Citare martori toy_story toy_story Buna ziua, Instanta ne-a solicitat sa aducem martori intr-un proces pe litigiu de munca, si ne-a solicitat expres lista in 5 zile. Ce se intampla daca nu o ... (vezi toată discuția)
Am dreptul sa vizualizez la arhiva dosarul procesului civil in care sunt parat? gabi_br.ro gabi_br.ro Buna ziua sunt parat intr-un proces civil.Desi mie ca parat mi s-a solicitat ca toate incrisurile(inclusiv Notele de sedinta si Concluziile scrise )sa le depun ... (vezi toată discuția)