avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Radiere autoturism
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Radiere autoturism

Buna ziua,as dori sa intreb ce modalitate este sa radiez de pe mine o masina pe care am vanduto acum 2 ani,respectivul cump nu a trecut-o pe el din cauza taxei,era o dacie mai veche am dat-o cu 18 mil ,taxa era mai mare ca si val masinii,a zis ca o baga la rabla,dar a dat-o mai departe,am platit imp,e ok ,am primit banii,dar tot nu sunt linistit stiind ca e tot pe mine,lucrez ca sofer la o institutie bugetara si nu vreau sa am surprize de gen amenzi radar rivignete etc,cum as putea sa ma scap de povara asta?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:01, 21 Decembrie 2014
Termenul legal de finalizat procedura de instrainare bun mobil este de 30 de zile
Dvs cu documentul justificativ al instrainarii=contractul de vanzare-cumpare al bunului mobil,teoretic ar fi trebuit sa va radiati bunul mobil din evidenta fiscala
In baza contractului de vanzare cumparare solicitati la autoritatea fiscala,radierea la cerere a bunului mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto lazindaliborca lazindaliborca Buna ziua,am si eu o intrebare:Am vandut o dacie acum 10 ani.Anul acesta cand am fost sa plateasc impozitul pe masina actuala a aparut si masina pe care am ... (vezi toată discuția)
Taxa auto inaungu1967 inaungu1967 Buna ziua,as avea o intrebare cu privire la taxa auto: Am avut o masina dacia pe care am vandut-o in 1997 la o persoana pe care n-o cunosc si am facut actul ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din evidenta a masini de la primarie Candel Candel Am cumparat recent o masina ,am avut accident ,am primit dauna totala la masina si am ramas cu masina acasa ,ca sa pot sa iau bani pe dauna totala ,a trebuit ... (vezi toată discuția)