avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident, dosar care stagneaza
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident, dosar care stagneaza

Buna seara , va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri , deci am avut un accident in data de 10-07-2014 eu fiind la volan , intr`un oras unde viteza maxima era de 50 km/h ( cu un motociclist , acesta fiind si baut , avea o concentratie de 1,20 mg/dl in aerul expirat ) in urma caruia motociclistul a suferit traume ( fractura de femur , fractura de tibie , si fracturi la ambele rotule si fractura de clavicula) , am fost si am vb cu el si astea si nu are pretentii la nimic pentru ca a zis ca era baut , si politia ne`au dechis dosare penale la amandoi , mie ptr. vatamare corporala din culpa , si lui ptr. conducerea sub inf.baut.alcolice , dosarul stagneaza inca de atunci , spune`ti`mi va rog ce sa fac ? ( pentru ca am nevoie de permis )....:(
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 19:38, 21 Decembrie 2014
Nu ne spuneti cine a fost vinovat de producerea accidentului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier-vatamare corporala grava nutu83 nutu83 Buna dimineata, Sunt un tanar de 23 de ani care in urma cu un an , mai exact in august 2007, ma deplasam spre casa impreuna cu prietena mea(aflandu ma la ... (vezi toată discuția)
Dovada de circulatie fara drept de a conduce. cum rezolvam? scolceag scolceag Fratele meu a fost implicat intr-un accident in sensul ca se afla la volanul masinii sale si a fost lovit de un motociclist.(in partea dreapta spate a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - vatamare corporala Antoaneta2010 Antoaneta2010 Vineri, 04.07.2014, ora 23.30, sotul meu a fost implicat intr-un accident rutier. Mai exact, pe un drum judetean, o basculanta a patruns pe sensul lui de mers, ... (vezi toată discuția)