avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 288 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CFS
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CFS

Cate zile de concediu fara salariu isi poate lua un salariat intr-un an?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: lucianiculae , utilizator 10:29, 17 August 2005
"art. 148 (1) cod munca: pentru rezolvarea unor situatii personale, salariatii au dreptul la concedii fara plata. (2) Durata concediului fara plata se stabileste prin ctr colectiv de munca aplicabil sau prin regulamentul intern."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! cat am dreptul la concediu fara plata consecutiv intr-un ... DENYYY DENYYY Buna ziua! Cat am dreptul la concediu fara plata consecutiv intr-un an de zile? (vezi toată discuția)
Concediu fara plata dupa angajare ioanaai77 ioanaai77 care este perioada minima de la angajare dupa care un angajat poate sa solicite concediul fara salar? si pentru ce perioada poate soicita acest concediu? (vezi toată discuția)
Concediu fara plata vasimarian13 vasimarian13 lucrez in sistemul privat.am dreptul la concediu fara plata?daca da ,pe ce perioada intr-un an?va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)