avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Confirmare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Confirmare

Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati sa inteleg urmatoarea parte din hotarare:

"Schimbă în parte sentinţa atacată în sensul că obligă pârâta să-i plătească reclamantei x. x cu titlu de daune morale suma de 20.000 Euro, la curs de 4,387 lei/1 Euro, iar în beneficiul minorilor x.y și x.z. sa plătească, cu același titlu - daune morale - câte 50.000 Euro, la un curs de 4,387 lei/1 Euro.Menţine restul dispoziţiilor sentinţei atacate. Cu recurs în 15 zile de la comunicare"

Eu inteleg ca totalul este 120 000 euro.

Asa este?

Va multumesc! Cu respect.
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 03:18, 22 Decembrie 2014
așa este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuirea (dupa recurs). spirit spirit Am castigat recursul, dar exista o contrarietate de decizii in apel si fond care ma determina sa ma gandesc la o urmatoare cale de atac. Va rog, daca are ... (vezi toată discuția)
Se mai poate pune in executare aceasta decizie? iuli113 iuli113 mai este valabila aceasta sentinta?se mai poate pune in aplicare?va rog un raspuns clar: Solutie: În baza art. 385 ind. 15 pct. 2 lit. d C.p.p., admite ... (vezi toată discuția)
Solutie proces! haller haller Buna ziua! As dori sa mi se explice si mie solutia din [b]apel[/b]. La prima instanta pe fond s-a dat urmatoarea solutie: \\"Solutie: HOT.-Respinge ... (vezi toată discuția)