avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie pt ingrijire copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie pt ingrijire copil

sotul meu are PFA,poate beneficia el de indemnizatia pt cresterea copilului ,dar sa si continue activitatea de PFA?
Cel mai recent răspuns: ContSters74711 , utilizator 22:26, 13 Iunie 2009
Nu, deoarece indemnizatie vine sa inlocuiasca veniturile pe care le-ar fi obtinut din desfasurarea activitatii
Daca s-a platit CAS-ul si impozitul de 16% poate sa beneficieze , insa pe parcursul celor 2 ani , va trebiu sa-si suspende activitatea de PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii despre indemnizatie gravida gabi dobre gabi dobre buna ziua.as dori cateva inform.de la dvs. sunt angajata cu CM la o firma privata si sunt detinatoare totodata a unui PFA, facut ca sa pot sa mi iau diferenta ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la stimulent pentru cresterea copilului? aalinutza1981 aalinutza1981 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: sunt angajata (din 2003), am si un PFA (tot din 2003) si am nascut in februarie 2011. Momentan sunt ... (vezi toată discuția)
Tatal si indemnizatia de crestere a copilului cristinaxxx cristinaxxx buna ziua! sotul meu are un pfa din mai 2009 si in ultiile 12 luni a realizat venituri impozabile.are toate platile si impozitele la zi. eu sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)