avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Recuperare debite pe cale juridica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Recuperare debite pe cale juridica

Buna ziua,
Am o mare problema, acum 2 luni am incheiat un contract de transport marfa cu o firma de curierat din Craiova am facut transport de marfa pe ruta Buc - Bv - Buc de pe data de 13.10.2014 in contract se mentioneaza termen de plata dupa 15 zile de la facturare 30 zile scadenta, am incasat 2 facturi iar acum societatea si-a inchis activitatea fara a mai plati si facturile restante, mentionez ca pot sa demonstrez cu acte efectuarea curselor confirmate de catre acestia, i-am sunat , i-am rugat, le-am dat email-uri, si nimic , intentionez sa actionez si pe cai legale pentru recuperarea debitului in valoare de 13.000 lei, cine ma poate ajuta cu un sfat sau chiar consultanta...... Multumesc.:(
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 15:26, 22 Decembrie 2014
Firma a intrat in insolventa?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi neincasate deacroxana deacroxana O firma de transport a realizat din luna iunie si pana in prezent 8 transporturi de marfa intern pe ruta Satu Mare - Pitesti, pe baza de comanda scrisa. A ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la client anamaria24 anamaria24 BUNA ZIUA AS VREA SA STIU, DACA POATE SA MI RASPUNDA CINEVA LA INTREBAREA: - CARE ESTE PROCEDURA LEGALA DE A RECUPERA BANII DE LA ... (vezi toată discuția)
Valoarea juridica a unei facturi ionut_filipescu ionut_filipescu In anul 2008 am achizitionat marfa de la un producator de mezeluri, firma care acum e in insolventa. Dupa emiterea facturii, ambele firme (producator si ... (vezi toată discuția)